Tussen 08.30 (tussen 08.00u - 08.30u standplaatshouders) en 12.00 * (zie bericht bij aanklikken) kunt u overtollige spullen verkopen vanuit de kofferbak van de auto!

Aanhangwagens en marktkramen zijn niet toegestaan, kleedje/zeil om achter de auto spullen op neer te leggen wel. We hanteren de openstaande portieren van de auto voor de breedte van het verkoopkleed. Een standplaats voor de auto kost € 5,00. Aanmelden is van te voren niet nodig maar zorg dat je er bent tussen 08.00u en 08.30u. De theeschenkerij is open vanaf 08.30u en het museum vanaf 11.00u. Meer informatie: 06-30234032.

*We krijgen momenteel veel vragen over de kofferbakverkoop van morgen. De voorspellingen zijn warm maar wij kiezen er voor de verkoop WEL door te laten gaan en dan tot 12.00u.
Uiteraard hopen we dat veel kopers voor het zwembadbezoek, het middagje in de tuin of elders nog even de moeite nemen om bij jullie kofferbakkers langs te komen en nog een leuk item te scoren. En natuurlijk te genieten van het mooie weer en onze gezellige locatie.


U kunt natuurlijk als standhouder enkele voorzorgsmaatregelen nemen;

- neem een parasol mee
- voldoende drinken
- zonnebrand paraat :-)

Tot slot, geniet vooral van een prachtige verkoopochtend, hopelijk tot morgen!