De Mariahoeve maakt kans op de Gouden Gelderse Roos van 2019, wij willen daarom een ieder vragen een stem op de Mariahoeve uit te brengen!

30 inzendingen dingen mee naar de prijs zoals ook de Mariahoeve. Alle inzendingen maken kans op de publieksprijs (stemmen voor 4 oktober).

Stemmen kan via: https://erfgoedgelderland.nl/gouden-gelderse-roos-2019/

Wat is de Gouden Gelderse Roos:
Erfgoed Gelderland staat voor Samen Verleden Toekomst Geven. Om dit kracht bij te zetten reikt Erfgoed Gelderland vanaf 2017 een tweejaarlijkse erfgoedprijs uit: de Gouden Gelderse Roos. De Gouden Gelderse Roos is er voor erfgoedprojecten en activiteiten met impact.

Het doel van de prijs is een podium bieden voor inspirerende erfgoedprojecten over de geschiedenis van Gelderland. Erfgoed Gelderland wil zo samenwerking en creativiteit stimuleren. De Gouden Gelderse Roos betrekt een groot publiek bij het erfgoedveld en zet de vele vrijwilligers in het zonnetje. Er worden twee Gouden Gelderse Rozen uitgereikt: de Gouden Gelderse Roos Publieksprijs en de Gouden Gelderse Roos Juryprijs. De Gouden Gelderse Roos Erfgoedprijs bestaat uit een geldbedrag van €1000,- en een tastbare Gelderse roos.