Diverse activiteiten, waaronder workshops, groepswandeling, op de foto met uw hond, politiehondendemonstratie etc. Houd onze website in de gaten voor het programma en de laatste nieuwtjes!

Nu bekend: zaterdag 29 april:

Stand DoodlesEnZo: DoodlesEnZo is de online hondenwinkel voor jou en je favoriete huisdier! Je kunt het zo gek niet bedenken of het is in de webwinkel te vinden, van voer, speeltjes tot accessoires. Met een ruim assortiment van verschillende honden benodigdheden vind je altijd wat je zoekt! DoodlesEnZo

10.00-16.00: Trimster Nelleke Kluiver aanwezig! Je kan aan haar advies vragen over de vacht van uw hond hoe u hem bijv. moet borstelen of kammen, evt. oren van de hond laten nakijken en schoonmaken, nageltjes hond laten knippen, pootjes hond bijknippen etc.

10.00-11.00: Gratis demonstratie/workshop behendigheid gegeven door Kynocentrum Ermelo (kijken & meedoen)!

11.30-12.30: Gratis demonstratie Gedrag&Gehoorzaamheid gegeven door Kynocentrum Ermelo (hieraan kunt u niet deelnemen).

13.00-16.00: Dierenarts van MobiDierenarts uit Harderwijk aanwezig voor een gratis gezondheidscontrole bij uw hond met daarbij advies over gebit, voeding etc! (MobiDierenarts).

13.15-14.00: Gratis demonstratie/workshop behendigheid gegeven door Kynocentrum Ermelo (kijken & meedoen)!

14.00-17.00: Met uw hond/huisdier op de foto (onze professionele fotograaf Dorieke Zevenberg van Doriekefotografie zet u met uw hond/huisdier op de foto!). Kosten shoot € 4,50 (1 combi, max. 10 minuten) dit is incl. gratis foto te gebruiken op Social Media. Nabestellingen vanaf € 4,00 dit kan rechtstreeks bij de fotograaf! www.doriekefotografie.nl. Gasten die komen kamperen/overnachten zijn de kosten shoot € 2,50.

          

14.30-15.30: Gratis Politiehondendemonstratie van 50 minuten! (KNPV Gelderland).

Zondag 30 april:

Groepswandeling met onze gasten die komen overnachten en hun honden.

Graag komen kamperen, overnachten in een trekkershut of B&B?

U en uw hond zijn van harte welkom, de hond verblijft natuurlijk gratis bij ons, en u ontvangt een leuke goodiebag bij aankomst! Daarnaast kunt u meedoen aan de activiteiten deze dagen.

Kamperen vrijdagmiddag t/m zondagavond (op basis van 2 personen) € 40,00

Trekkershut huren van vrijdagmiddag t/m zondagochtend (max 5 p) € 90,00

B&B huren van vrijdagmiddag t/m zondagochtend (op basis van 2 personen) € 132,50 (kan ook als logies gehuurd worden dan € 104,50)

Hierbij komt ten alle tijden de toeristenbelasting € 1,08 p.p.p.n.

 

Het hondenweekend wordt mede mogelijk gemaakt door: (klik op de naam of afbeelding voor de link).

Dorieke fotografie                       

Kynocentrum Ermelo

DoodlesEnZo

Nelleke Kluiver

KNPV Gelderland