Met onze Schenkerij en Serre beschikken wij over een uitermate geschikte ruimte voor familiedagen, jubilea, bruiloften en recepties voor gezelschappen van 20 tot wel 110 personen. Grotere aantallen zijn altijd bespreekbaar. Bij buitenactiviteiten kunnen wij een onbeperkt aantal personen ontvangen.
De Mariahoeve staat voor gastvrijheid, kwaliteit en service. Om te kunnen voldoen aan uw wensen is het van essentieel belang dat wij weten wat u van ons verwacht. Op die manier kunnen wij ons daaraan aanpassen en zorg dragen voor een prachtige dag.
In de Schenkerij en de tuinkamer en op het terras kunt u genieten van warme en koude dranken met iets lekkers en een heerlijke lunch gebruiken. Naast het terras vindt u een speeltuin voor de kinderen. Ideaal om er even echt tussenuit te zijn!
Ongetwijfeld hebben we geen vragen te stellen die onbeantwoordbaar zijn. We moeten zo ver vertrouwen op de volmaaktheid van de schepping, dat we geloven dat welke nieuwsgierigheid de orde der dingen ook in onze geest heeft gewekt, de orde der dingen kan bevredigen. De toestand van ieder mens is een oplossing in hiërogliefen voor die vragen die hij zou willen stellen.
De keuken van de Mariahoeve: lokaal, seizoensgebonden en duurzame ingredienten
Bij de Mariahoeve combineren we tradities van vroeger met een moderne twist. Chef-kok Andreas Bos kookt met enthousiasme en werkt met verse, seizoensgebonden producten uit onze eigen biologische moestuin. Wat vroeger door de gezusters Van den Brink werd verbouwd, wordt nu met zorg geteeld door onze vrijwilligers. Hun respect voor de natuur blijft onze grootste inspiratiebron.
Fermentatie is een belangrijk onderdeel van onze keuken; het versterkt smaken en verlengt de houdbaarheid van onze oogst. Daarnaast werken we samen met lokale leveranciers die garant staan voor kwaliteit. Zo gebruiken we vlees van de Bijsterhoeve ” De Bijsterhoeve is een kleinschalige veehouderij waar runderen met zorg en aandacht worden gehouden. De dieren genieten dagelijks van een goed leven: ze lopen buiten in de frisse lucht, hebben volop ruimte om te grazen en vertonen hun natuurlijke kuddegedrag. Deze combinatie van een gezonde leefomgeving en respectvolle omgang resulteert in een eerlijk en smaakvol stukje rundvlees van hoge kwaliteit, rechtstreeks uit de buurt.”