Met onze gezellige theeschenkerij beschikken we over een uitermate geschikte ruimte voor vergaderingen, familiefeesten, bruiloften, reünies of recepties voor gezelschappen tot ongeveer 60 personen.

Wij hebben met onze vaste cateraar met zorg buffetten samengesteld, hieronder hebben wij een korte samenvatting van onze mogelijkheden weergegeven; maar wij kunnen uiteraard buffetten aanpassen aan uw wensen. Onze (avond)buffetten zijn mogelijk vanaf een minimale groepsgrootte van 35 (betalende) personen, dit vanwege onze vaste afspraak met onze cateraar. Voor lunches hanteren wij een minimale groepsgrootte van 15 personen. Afhankelijk van het dagdeel (en buiten regulieren openingstijden) kunnen wij zaalhuur doorberekenen. Op zondag zijn wij gesloten.

Het is bij de Mariahoeve niet mogelijk alleen onze zaal af te huren.Indien u definitief voor de Mariahoeve gekozen heeft als locatie zullen wij met een afspraak maken tijdens openingstijden van de theeschenkerij om uw behoeften en wensen door te spreken over de dag/avond invulling.

De Mariahoeve staat voor gastvrijheid, kwaliteit en service. Om te kunnen voldoen aan uw wensen is het van essentieel belang dat wij weten wat u van ons verwacht. Op die manier kunnen wij ons daaraan aanpassen en zorg dragen voor een zorgeloos feest of gezellige partij. We beschikken daarnaast in onze zaal over draadloos internet, televisiescherm en een beamer met projectiescherm. Wij helpen u graag met het opzetten van een programma dat inspeelt bij uw wensen en budget.